LERTØJ søger medlemmer

Vi er i øjeblikket 6 keramikere, og vi har plads til endnu to dygtige keramikere.

OM LERTØJ: Butiksfællesskabet LERTØJ, Badstuegade 4, Aarhus har eksisteret i snart 50 år med skiftende medlemmer.

Vi driver butikken i fællesskab og passer den på skift en uge ad gangen. Hvert medlem har et stort udstillingsområde i butikken og hver 8. uge, når man passer butikken, har man udstilling i hele vinduespartiet ud til Badstuegade. LERTØJ ligger i smørhullet af Aarhus, i det charmerende Lartinerkvarter, hvor folk slentrer rundt og shopper i de mange små special-butikker. LERTØJ er et fantastisk “vindue” ud til kunder, der leder efter de helt specielle ting, der ikke er masseproduceret og sælges i de store butikker. Vi har i vores lille meget hyggelige butik rigtig god kundekontakt, og vi hører ofte fra kunderne, at vi har en flot og meget indbydende butik. LERTØJ står for god kvalitet. Håndlavet studiokeramik, unikke brugsting og unika. Vi har det sjovt og godt sammen og mærker fordelen ved at være flere om at løfte de forskellige opgaver. Vi byder hver især ind med det, vi kan for at drive vores dejlige butik. Vi har en stor fast kundegruppe, som elsker vores butik og trofast køber alt fra en ny tekop til store gaver til fx bryllup og rund fødselsdag. Vi mærker samtidig den store fokus og den voksende interesse, der er kommet for keramik i de seneste år, og vores kundekreds vokser med flere unge kunder, der både køber til sig selv og gaver til andre.

Vi søger: 2 professionelle keramikere der kan håndværket og har nogle (keramik)-år på bagen. Vi forventer, at du har fundet “dit eget udtryk” og derved kan bidrage til at supplere udvalget i butikken. Vi ønsker en stor keramisk diversitet i vores butik, så vi kan imødekomme et bredt kundegrundlag. Vi har en gensidig prøveperiode på 6 måneder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Mange venlige hilsner fra Henriette Duckert, Ulla Hansen, Gitte Bodil Jensen, Christina Friis, Vibeke Krog og Helle Nørby.

For yderligere oplysninger, kig ind i Lertøj eller ring til:
Keramiker
Vibeke Krog, Mob: 30296004
Helle Nørby, Mob: 50919593

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked til Vibeke Krog

Sikkerhedskode:
captcha

Skriv den her: